Tuesday, April 20, 2010

teacher rindu semua~

minggu ni da stat lecture cam biasa.. rindu nak drive p skola pagi2..hehehe
tadi p skola jap coz ada nak setle sket sal claim guru pebimbing..

----jengah2 kelas 4 Teratai----
""TEACHER!!!"






Touchingnye bile semua berebut2 nak salam...ish,korang ni da rindu teacher sgt ke..xsmpai seminggu xjumpe.hek

ye, aku x menafikan, aku da jatuh cinta dengan kerjaya cikgu...

pas kami borak2, aku pn mintak izin nak balik dulu...dorang cam x puas je..
erm,,aku pn x puas ecely.rasa cm banyak nk borak ng dorang..rindu..
especially kat daniel n qais amiri..hehehe [cikgu2 kat luar tu jgn ikut cm aku, bias..tp kdg2 je]

erm..mbr aku ni lak len..budak2 die x excited pun die dtg.bukan sebb mbr aku ni xbest, tp dorang tu y memg x best..syukur aku dapat class 4Teratai y best!

1 comments:

synzc_001 said...

hmm..kls ni ke yg tegur cikgu ye nk eja grasshoPPer?..hehe..

Post a Comment